Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg

Het laatste nieuws

Haackeynieuws

Nieuws afbeelding Beste Haackeyhelden, 
Het is alweer juni, normaliter de leukste tijd van het jaar op Haackey. We hadden onze kampioenen met een leuk feestje gehuldigd, met de D&C jeugd de nacht ...

Start trainingen seizoen 2020 - 202

Nieuws afbeelding Deze week zal het voorlopige trainingsschema online komen. De trainingen voor de jongste jeugd, junioren, senioren en keepers starten volgens trainingsschema, op maandag 24 augustus. De eerste training voor de Benjamins en Funkeys is op zaterdag 29 augustus. Voor meer info volg de berichten op de app en website. Stay Tuned!  ...

Inlooptraining junioren D t/m A.

Nieuws afbeelding Allen,
Sinds de versoepeling van de Corona maatregelen merken we dat veel spelers en trainers met vakantie zijn. Om toch een leuke invulling aan de zomertraining te geven, dagen we jullie uit!
Vanaf maandag 10 augustus willen we partijtjes gaan spelen met teams die jullie zelf mogen samenstellen. De wedstrijden worden gespeeld in zestallen. 3 x 20 minuten. 
Ma...

Inloop training Jongste Jeugs

Nieuws afbeelding Op woensdag 5, 12 en 19 augustus hebben we inlooptrainingen voor de Jongste Jeugd. We gaan er met z'n allen echt iets leuks van maken!
Om het helemaal leuk te maken mag je elke training 1 vriendje of vriendinnetje meenemen. Hieronder zie je wanneer jij training hebt!
Kunstgras links.  17.00 tot 18.00u - Meisjes F1,  meisjes F2 en meisjes E1 18.00 tot 19.00u - Meis...