Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Bestuur Augustus
28

Missie verover het waterveld: vind hier alle info

Nieuws afbeelding

Tijdens de buitengewone algemene ledenvergadering van afgelopen juni hebben de leden van HHC Haackey gesproken: we willen een waterveld! Na veel onderhandelen, verzoeken en verplichten heeft de waterveldcommissie al duizenden euro’s bij elkaar gehaald om dit te bewerkstelligen. 


Er is alleen nog één voorwaarde om het waterveld in december te kunnen leggen... 


We hebben nog nodig: 25.000 euro!


Ja.. dat wordt een aardige klus. Maar samen kunnen wij dit realiseren! Daarom roepen wij alle teams op om met elkaar zoveel mogelijk geld binnen te halen. Elke euro telt! 


HHC Haackey presenteert... Missie: veroveren van het waterveld 


Teamcompetitie

Haalt jouw team het meeste geld op voor het waterveld? Kom in actie door bijvoorbeeld vierkante meters te verkopen (houd dit wel bij!), flessen in te zamelen of een heitje voor karweitje te verlenen. Onder leiding van jouw coach (die met de coachavond hier meer informatie over ontvangt) neemt jouw team het op tegen alle andere teams van HHC Haackey. Het team dat het meeste geld ophaalt, wint met de nieuwjaarsborrel een speciale prijs! 


Even een paar spelregels: 

  • De teamcompetitie zal plaatsvinden vanaf vandaag t/m 6 december

  • Er zullen twee inlevermomenten komen om het opgehaalde geld in te leveren: vrijdagavond 18 oktober & 6 december 19:00-20:00u

  • Bekijk fundraising.haackey.nl om direct geld te doneren! 


Verkoop vierkante meters: verover het veld

Naast de teamcompetitie nodigen wij iedereen uit om een vierkante meter te veroveren van het nieuwe waterveld door 10 euro te doneren. Bij de bar "verover” je de vierkante meter, waarna je deze op het grote bord in de kantine kan toe-eigenen. Hoe gaaf is dat?


Benefietavond

Op 5 oktober organiseert HHC Haackey een benefietavond. Hier zullen de middenstip en strafbalstippen worden geveild. Heb jij het hoogste bod? Verder zal deze avond in het teken staan van de gezelligheid op HHC Haackey. Door een drankje te kopen sponsor je de club desalniettemin ook :-)


Wauw. Ontzettend veel te doen dus. Heb jij vragen? Of wil jij het bestuur en de waterveldcommissie helpen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]


Bedankt voor jouw inzet en tot op Haackey!


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws