Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Haackey Events September
19

Benefietavond HHC Haackey op zaterdagavond 5 oktober

Nieuws afbeelding Benefietavond 'Veroveren van het waterveld' op zaterdagavond 5 oktober. 

Je kan het niet meer hebben gemist: Haackey wil een waterveld. En hier gaan wij op 5 oktober met elkaar voor zorgen door een spetterend benefietavond te houden. Jong en oud, opa's, oma's, vrienden, familie: iedereen is vanaf 20:00u welkom op HHC Haackey! 

Op deze avond gaan wij speciale items veilen, zo kan jij je de middenstip toe-eigenen, misschien wel een dug-out, een gesigneerde hockeybal en nog veel meer! De hoogste bieder wint en de opbrengst gaat uiteraard naar het waterveld. Verder kan jij op deze avond Haackey steunen door alleen al een drankje te komen doen! Want ook hier halen we geld door op. Hoe eenvoudig kan het zijn. 

Al met al, genoeg redenen om met ons mee te feesten. Wij staan om 8u voor jou klaar met een hapje, drankje, muziek, en zoals altijd; heel veel gezelligheid!  

KOMT DAT ZIEN!

Heb jij sponsorambities? GRAAG! Wij hebben al een veel leuke idee├źn. Kom met ons in contact door te mailen naar [email protected] en wellicht heeft ons waterveld straks wel jouw bedrijfsnaam!

*Eerder is er gecommuniceerd dat de benefietavond op 4 oktober zou worden gehouden. Deze is verplaatst naar 5 oktober door verschillende overlappende activiteiten. Excuses voor de verwarring. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws