Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Sponsorcommissie November
14

Zet je in voor het OLIEBOLLENSPEKTAKEL

Nieuws afbeelding

Beste Haackey-helden, 


Maak je klaar voor het: OLIEBOLLENSPEKTAKEL. 


Vanaf vandaag tot en met 6 december kan jij je inzetten voor HHC Haackey door geweldig lekkere oliebollen van Bakker Bart te verkopen. Zoek je opa, je oma, ooms, tantes, buren en vrienden en zamel geld in voor de club! 


Hoe werkt het? 

In de bijlage vind jij het formulier waarmee jij oliebollen kan verkopen. Eén zakje oliebollen van elf stuks kost 8,50. Hiervan sponsort Bakker Bart drie euro per zakje aan HHC Haackey voor het waterveld! Jij houdt bij aan welke klanten je de oliebollen verkoopt en zamelt direct het geld bij elkaar. 

  • Op 6 dec. tussen 18.30-20u lever jij jouw verkooplijst en ingezamelde geld in op Haackey. Wij geven deze dan aan Bakker Bart, die druk bezig gaat met oliebollen bakken. 

  • Op 22 december zijn de oliebollen klaar en kan jij de zakjes ophalen bij HHC Haackey om ze vervolgens te geven aan jouw kanten! De tijd maken we nog bekend.

  • Via de Haackey-APP (nieuwsberichten) houden we jullie op de hoogte over de laatste ontwikkelingen. Zorg dus dat je de Haackey-APP hebt geïnstalleerd.


Hoe staat het eigenlijk met het waterveld? 

Super goed! Tussen Oktober-November hebben wij met z’n allen rond de 15 duizend euro opgehaald. Dit is geweldig, maar nog niet genoeg… en daarom gaan wij nog even door tot 1 februari om die laatste 10K bij elkaar te halen. Als ieder lid met deze actie drie zakjes oliebollen verkoopt, hebben wij alweer een extra 3600 euro! En dat kunnen wij goed gebruiken. 


Het doel blijft hetzelfde: in de zomer dat waterveld leggen! Wil jij Haackey helpen? Bekijk direct deze website en doneer: http://fundraising.haackey.nl/fundraising/1


Haackeyheld, succes met de verkoop! 

Heb jij leuke foto’s of filmpjes? Stuur ze via een dm op Instagram of Facebook en dan kan de PR-commissie ze delen! 


Toi, toi!


Groetjes, 


De sponsor- en pr-commissie 

Bakker Bart Haaksbergen

Bijlage