Foto_Site_2.jpg foto_site_a.jpg foto_site_b.jpg foto_site_c.jpg
Haackey Events December
3

Lever vrijdag jouw verkooplijst+geld in | Oliebollenspektakel

Nieuws afbeelding Hi Haackeyheld, 

Met z'n allen zijn wij druk bezig met het 'oliebollenspektakel', een samenwerkingsactie met Bakker Bart Haaksbergen waarbij onze club Haackey ontzettend veel geld kan verdienen door het verkopen van oliebollenzakjes (11 stuks) voor 8,50. Per verkocht zakje gaat er drie euro naar Haackey! Met elkaar hebben we bedacht dat elk lid in ieder geval druk bezig gaat om drie zakjes te verkopen... als dit met z'n allen minimaal lukt, ontvangt Haackey al bijna vier duizend euro hiervoor... en dat kunnen wij wel heel goed gebruiken, want: 

We moeten nog maar 10 duizend euro voor het waterveld! (WOW) Dit betekent dat we met z'n allen al 15 duizend euro hebben binnengehaald.. en dat is iets om trots op te zijn. 

Wat is nou verder de bedoeling met betrekking tot het oliebollenspektakel:
- Vrijdag 6 december tussen 18.30-20 uur kan jij jouw verkooplijst + ingezamelde geld inleveren op Haackey. Heb jij geen verkooplijst? Vind deze in de bijlage. Lukt het jou niet om jouw verkooplijst met geld in te leveren op vrijdag, laat het ons weten door een antwoord op deze mail. 
(Ook zal op deze avond weer plek zijn om jouw teaminzamelingsgeld in te leveren!)
- Bakker Bart gaat dan druk aan het bakken van duizenden oliebollen.... 
- Op 22 december regelen wij een oliebollen-uitgeef-dag, waarbij jij jouw verkooplijst en zakjes oliebollen kan ophalen en brengen naar jouw klant! Over de precieze tijden zullen wij jou nog informeren. 

Nog even wat anders:
Onze meisjes C3 zijn ook druk in de weer voor Haackey en hebben een sponsoractie opgezet met de Noaldboom, waar je Haackey en Kans voor een Kind een warm hart kan toedragen met de aankoop van een kerstboom (en die hebben we allemaal toch nodig!). Meer informatie hierover vind je in de bijlage en op onze website onder nieuws. 

Haackeyhelden, we zijn bijna bij dat waterveld! Meer informatie over het oliebollenspektakel vind je op haackey.nl onder nieuws en op onze social mediakanalen. 

Succes met de verkoop en tot vrijdag!

P.s. heb jij de nieuwjaarsborrel van 4 januari al in jouw agenda staan? Op deze avond kan je meer inzichten verwachten over het waterveld, de geldinzameling en hoe iedereen hier hard aan mee heeft gewerkt. Tot dan!